Novosti

18.07.2023.

Troye Sivan užurbano do novog albuma
foto: Stuart Winecoff
Troye Sivan užurbano do novog albuma

Gledamo spot za "Rush"

"Rush" je nesumnjivo naj singl prošle nedelje i dok se zaraza širi i sve više ljudi išćekuje novi album Troye Sivana, mi se pitamo da li je zavodljiv spot dovoljan u ovom slučaju i da li je reč o letnjem hitu koji će ostati. 

Treći studijski album Troye Sivana se zove Something To Give To Each Other i slavi seksualnost, ples, zajednicu, ljubav i prijateljstvo. Najavljen je za 13. oktobar. Gordon von Steiner je reditelj spota i biće zaslužan za celokupni vizuelni identitet albuma, a čini nam se i u potpunosti odgovoran za njegov uspeh.

„Singl daje slušaocu isti osećaj kao kada se ljubiš sa potpunim strancem na plesnom podijumu, kada odeš na dvočasovni dejt koji preraste u romantičan vikend, u simpatiju, u zimu, u leto... Žurka nakon žurke, after nakon aftera. Numera predstavlja sva moja iskustva iz perioda u kom sam se osećao slobodno i sigurno. Istovremeno sam nezavisan, ali i duboko povezan sa muzikom i zajednicom koja me okružuje“, objašnjava Troye koji je nedavno glumio u The Weekndovoj seriji The Idol

 

 

Ostavi
komentar

Povezano