Novosti

06.03.2013.

Trigger najavljuje novi album Trigger
foto: PR Photo
Trigger najavljuje novi album

Još brutalniji zvuk i puno gostiju

Trigger je domaći, hard core, metal sastav koji je krenuo sa radom 2005. godine. Već prvi album izdali su za PGP RTS pod nazivom "Ljubav", ali neka vas naziv ne zavara, radi se o konceptualnom izdanju koje se bavi tamnom stranom ljubavi. Za singl sa ovog albuma "Jedan dan" snimljen je i spot koji je krenuo da se vrti krajem 2007. godine i koji je postigao priličan uspeh koji je krunisan nagradom "Otkriće godine" koju im je dodelila TV Metropolis za 2007. godinu.

Usledili su brojni nastupi, koncerti, uspešna TV gostovanja i još jedan spot ovoga puta za pesmu "Više neće biti nas".

U 2011. godini izbacili su novi album koji je poneo naziv "Ex" a radilo se ponovo o konceptualnom projektu koji sadrži nesvakidašnje obrade poznatih rok numera sa prostora bivše Jugoslavije. Sjajno su prošle obrade hitova Azre i Haustora koje su bendu donele i proglašenje za hit nedelje radija 202 i ulazak na top listu Diskomera Studija B.

Nakon ovog interesantnog izleta, koji je prošao izuzetno dobro i uspešno, Trigger je najavio nove autorske pesme i novo izdanje koje će biti najavljeno kroz par singlova. Ono što je interesantno jeste da će bend na svakoj pesmi sa novog albuma imati specijalnog gosta. Na prvoj pesmi koji ćemo imati prilike da čujemo, gostuje Darko Živković, inače frontmen sastava Downstry, inače poznat po agresivnom vokalu i simpatičnoj pojavi. Darko gostuje na numeri poučnog naslova "Ne hrani ljudoždere" (nismo ni planirali), a Marko Matijević Sekul, pevač hrvatskog benda Mantra, gostovaće na singlu koji će uslediti nakon "Ne hrani ljudoždere". 

Pogledajte izuzetno šarmantan klip koji je zabeležen prilikom snimanja pesme sa Darkom u studiju, pa pogledjte šta se zapravo krje iza paklenih metal vokala kojih smo se plašli kad smo bili mali :-)

Ostavi
komentar

Povezano