Novosti

12.06.2018.

Totally Enormous Extinct Dinosaurs prekinuo tišinu dugu četiri godine
foto: Youtube screenshot
Totally Enormous Extinct Dinosaurs prekinuo tišinu dugu četiri godine

Leave a Light On

Prošlo je četiri duge godine od kada je Totally Enormous Extinct Dinosaurs poslednji put izbacio pesmu. U međuvremenu, imao je DJ nastupe, ali je uglavnom pokušavao da ponovi uspeh albuma Trouble. Problem je, doduše, bio što svojim fantastičnim debi izdanjem zapravo nije bio zadovoljan. Možda ne toliko samim izdanjem, koliko muzičkom industrijom koja ga je sažvakala. 
 
Ovaj muzičar ima specifičan izraz, kako u svojoj produkciji elektronske muzike, tako i vokalno. Četiri godine je proveo u agoniji, pokušavajući i odustajući, ali je pre nekoliko nedelja konačno objavio demo verziju nove pesme na Soundcloudu. Sada je tu masterovana Leave a Light On i ne možemo biti spremniji za nju!
 
Ovaj mladić prešao je u London iz Oksforda, gde se očekivalo da će naći inspiraciju. Umesto toga, naišao je kreativni blok. Pokušao je da to promeni novom selidbom, ovog puta u Los Anđeles, gde je tek nakon šest meseci počeo da nalazi svoj glas. 
 
Nova pesma dosta se razlikuje od onoga što je do sada radio. Počinje kao balada i razvija se veličanstveno, a svakako nije zamišljena za plesni podijum. 
 
 
Ostavi
komentar

Povezano