Novosti

25.07.2018.

The xx objavili kratki film snimljen u Džakarti
foto: Youtube screenshot
The xx objavili kratki film snimljen u Džakarti

We See You

Novi film je podržan od strane YouTube-a i samim tim dostupan jedino na ovom servisu. Režirala ga je indonežanska rediteljka Mouly Surya koja je ujedno i obožavateljka benda The xx. Film se sastoji od sekvenci sa njihovog prvog koncerta u Indoneziji i snimka izvođenja pesme On Hold koju izvode dva talentovana obožavatelja ovog benda – Herald Reynaldo i Xandeaa Tahajuansya. Poenta ovog, kao i prvog filma je da pokaže bliskost koju The xx ostvaraju sa svojom publikom.
 
Za mene je fantastična činjenica da se jedna od mojih omiljenih pesama našla u mom filmu. To je kao da posmatraš jednog umetnika kako se obraća drugom umetniku kroz svoju umetničku formu“ izjavila je Mouly Surya, a čanovi The xx su se nadovezali: „Bili smo jako uzbuđeni kad je Mouly Surya pristala da dokumentuje naš nastup i baci svetlo na naše fanove iz Indonezije. Napravila je jedan jako poetičan kratki film i nadamo se da ćete u njemu uživati koliko i mi“.
 
Aktuelni The xx album I See You objavljen je januara 2017. godine i predstavlja najuspešnije dosadašnje izdanje ovog indie pop benda, budući da se našao na mnogim svetskim top listama.
 
 
Ostavi
komentar

Povezano