Novosti

21.11.2016.

The Weeknd ima nove pesme na kojima su Lana Del Rey, Kendrick Lamar i Daft Punk Starboy
foto: Youtube screenshot
The Weeknd ima nove pesme na kojima su Lana Del Rey, Kendrick Lamar i Daft Punk

Plus pogledajte nastup na AMAs

Znamo svi da je odsekao dredove po kojima je bio prepoznatljiv, a možda neko nije čuo da je u sklopu cele kampanje Novi The Weekdn, Abel Tesfaye odbacio i svoju devojku Bellu Hadid. Ipak, neke stare prijatelje nije zaboravio. 
 
The Weeknd će na novom albumu Starboy imati dve pesme sa Lanom Del Rey. Jedna je Stargirl Interlude, a druga se zove Party Monster na kojoj LDR nije potpisana, iako se lako prepozna njen prateći vokal i par upada na kraju. Lana nije potpisana kao featured artist na ovoj pesmi, ali je navodno pomogla pri pisanju. 
 
Sa albuma koji će imati čak osamnest pesama, za sada je izdvojeno četiri. Znamo Starboy, drugi singl False Alarm, pomenutu na kojoj se čuje Lana, ali i još jednu saradnju sa duom Daft Punk koja zatvara izdanje Starboy a zove se I Feel It Coming.
 
Raduje nas što ćemo uskoro čuti i Sidewalks na kojoj će deonicu imati Kendrick Lamar, nadamo se bolju od skorašnjih na pesmama benda Maroon 5 ili recimo na pesmi The Greatest koju peva Sia.
 
Ceo tracklist smo vam stavili u galeriju dole, a pesme možete preslušati na nekom od streaming servisa klikom na theweeknd.co/Starboy.
 
Na samo smo nekoliko dana od objavljivanja albuma i nadamo se još nekim iznenađenjima. Do tada, pogledajte deo nastupa nosećeg hita Starboy sa dodele Američkih muzičkih nagrada, ali i sjajni akcioni spot za pesmu False Alarm.
 
 
 
Ostavi
komentar

Povezano