Novosti

05.01.2018.

The Vaccines se vraćaju sopstvenom receptu za hit
foto: Youtube screenshot
The Vaccines se vraćaju sopstvenom receptu za hit

I Can't Quit

Bend The Vaccines izbacili su novi singl koji će se naći na albumu Combat Sports najavljenom za 30. mart. Ovim izdanjem vraćaju se svojim korenima. To znači da nas očekuje album pun melodičnih power pop pesama uz dosta žestokih gitara i horskih refrena. 
 
Nije kao da su previše odlutali od svog fazona, ali možda na kratko odustali od potrage za hitom. Sa I Can't Quit, to je ispravljeno.
 
The Vaccines jedan od najpominjanijih bendova novog milenijuma. Karijeru su započeli albumom iz 2011. godine What Did You Expect from the Vaccines?, sledeće su objavili još uspešniji Come of Age, dok su pre dve godine objavili  English Graffiti. Ukupno, bend je prodao preko milion ploča širom sveta.
 
Ovaj voljeni bend ima već petnaest singlova koji su se vrteli na BBC Radio 1, nastupe kod Joolesa Holanda, ali i samostalni koncert u prestižnoj O2 areni. Iza sebe imaju mnogo nominacija i osvojene nagrade za svoj rad. 
 
Da postoji verna baza fanova u Srbiji, saznali smo na prošlom Exitu, a ovaj bend za koji svi kažu da treba videti uživo, uskoro kreće na svoju turneju. 
 
Ostavi
komentar

Povezano