Novosti

09.11.2016.

The Rolling Stones novim spotom najavljuju album Hate To See You Go
foto: Youtube screenshot
The Rolling Stones novim spotom najavljuju album

Nakon pauze od jedanest godina

Verovatno najveći aktivni bend The Rolling Stones spremili su novi album! Biće to interesantan iskorak u bluz, ali ujedno i povratak korenima ovih ljudi koji su definisali rok muziku. Osim što dobijamo kvalitetan album, možda je ovo i prilika da se preispitamo u vezi sa žanrovskim odrednicama kojima se danas frljamo.
 
Blue & Lonesome izlazi drugog decembra, a promotivni singl je pesma za koju smo upravo dobili i spot - Hate To See You Go. Nju u originalu izvodi Little Walter, a još jedna njegova pesma je na albumu obrada koji sa nestrpljenjem očekujemo. 
 
Poslednji album izbacili su pre jedanest godina, a na novom će biti dvanest pesama umetnika kao što su Jimmy Reed, Willie Dixon, Eddie Taylor i Howlin’ Wolf. Muzičari koji sviraju na turneji sa Stonsima sada se čuju i na studijskim snimcima, a  interesatno je da će na dve pesme biti i gitara Erica Claptona
 
Producent Don Was za album kaže da je pokazatelj njihove ljubavi prema samom procesu pravljenja muzike, kao i da je bluz osnova svega što su ikada radili. 
 
U galeriji možete naći dizajn za omot albuma. Nešto niže je lista pesama, a na samom kraju ovog teksta je i spot za Hate To Se You Go
 
1. Just Your Fool
2. Commit A Crime
3. Blue And Lonesome
4. All Of Your Love
5. I Gotta Go
6. Everybody Knows About My Good Thing
7. Ride ‘Em On Down
8. Hate To See You Go
9. Hoo Doo Blues
10. Little Rain
11. Just Like I Treat You
12. I Can’t Quit You Baby
 
Ostavi
komentar