Novosti

01.09.2014.

"The London Sessions": Novi album Mary J. Blige Mary J. Blige
foto: Official FaceBook page - cover pictue
"The London Sessions": Novi album Mary J. Blige

Neverovatan tim saradnika, uspeh zagarntovan!

Mary J. Blige je prošloga meseca otputovala u London, kako bi snimila numere za novi album koji će se zvati „The London Sessions“, a čiji izlazak možemo očekivati u novembru!

Mary je ovoga puta imala sjajne ljude za saradnju iliti tim snova – tu je Sam Smith, koji je komponovao čak 4 pesme za Mary, zatim Jimmy Napes („Rather Be“ Clean Bandita i „Stay With Me“ Sama Smitha) koji je ovoga puta za pevačicu uradio numeru „Therapy“, tu su i Disclosure, koji su već sarađivali sa Mary, ali i Emeli Sande koja je udružila kompozitorske snage sa Naughty Boyem! Kao što rekosmo – fantastična ekipa!

Mary je povodom snimanja novog albuma izjavila: „Muzika ovde (misleći na Veliku Britaniju) je slobodna, kao što je bila nekada u Americi. Muzičari su slobodni da rade ono što vole. Samim slušanjem radija, vi možete da čujete tu slobodu! Muzika živi i diše – to možete da čujete na primer na poslednjem Adelinom albumu. Album je bio ogroman, baš velika stvar. Ali, ona je radila ono što voli“ – zaključila je Mary!

Brojimo sitno do novembra!

Ostavi
komentar

Povezano