Novosti

18.01.2018.

The Chainsmokers mole da ih ne mrzite u novoj pesmi
foto: Youtube screenshot
The Chainsmokers mole da ih ne mrzite u novoj pesmi

Sick Boy

Očigledno je da su pokušali da naprave zaokret u svojoj karijeri, ali su The Chainsmokers novim singlom utvrdili svoj douchebag status. 
 
Napravili su "veoma ličnu" pesmu u kojoj pričaju o dvostrukim standardima, narcisizmu, svom poreklu i razlozima za neke izbore koje su pravili. 
 
Pesmom Sick Boy obraćaju se lošim kritikama i pokušavaju da prebrode frustraciju koja pričinjava nepoštovanje pored komercijalnog uspeha. 
 
Već prvim stihovima pokušavaju da zvuče ozbiljno, ali oni ne znače ništa, te sebi protivureče. Samim naslovom su sebe navukli na volej svim kritičarima, jer je lako zameniti slovo S sa D. 
 
Pesmu su promovisali velikim banerima na kojima piše "Koliko lajkova vredi moj život?", što je i jedan od vodećih stihova pesme. 
 
Svedeni spot režirali su sami Alex i Drew, a u njemu se vidi i bubnjar Matt McGuire.
 
 
Interesantno je da pesma stiže malo nakon skandala kroz koji je Alex Pall prošao. Naime, njegova devojka sa kojom je bio prethodne četiri godine u vezi, objavila je snimke njega sa drugom devojkom, ali i ispričala da joj je priznao brojne druge prevare. Takođe, navela je njegovo opravdanje za varanje, a to je da "svi muškarci to rade". 
 
Izvestno je da će ovi momci voziti talas uspeha još neko vreme, ali ih već vidimo za dvadeset godina u riality programy sa Rebeccom Black i nekim Vine zvezdama. 
Ostavi
komentar

Povezano