Novosti

20.07.2018.

The 1975 u svojoj traci i dalje
foto: Youtube screenshot
The 1975 u svojoj traci i dalje

U novom singlu o modernim vremenima

Nešto u vezi sa The 1975 ih je izdvojilo i lansiralo u vrh. Ovi momci skupili su se u srednjoj, još pre šesnaest godina, a izdanje iz 2013te im je donelo slavu. Još uvek ne možemo da kažemo šta je to što ih čini privlačnim i pristupačnim. Možda je dobar odnos popa i roka, istovremena ozbiljnost i nepretencioznost, možda nedostatak bendova na sceni. Ali, jedno je zasigurno - put kojim se kreću je dobar, po njihov uspeh, ali i po nas, jer konstantno dobijamo dobru muziku. 
 
Nakon ogromnog uspeha sa I Like It When You Sleep, for You Are So Beautiful yet So Unaware of It, počeli su da nas spremaju za svoj treći album, ali nagovestili da imaju materijala za možda dva nova. Ipak, zbog načina na koji se muzika konzumira, kažu da će nam muziku davati po malo.
 
Nova pesma Love It If We Made It puna je referenci na današnju političku scenu, tj. pop kulturu. Nisu želeli da izraze svoje mišljenje, koliko jednostavno ukažu na sve što se dešava. 
 
Matty Healy, koji je inače priznao da je bio na regabilitaciji zbog zloupotrebe droga, peva malo o Trampu, malo o Kanyeu ili nedavno preminulom Lil Peepu. Zaključuje da su nas moderna vremena izneverila. 
 
Love It If We Made It prati Give Yourself A Try, a album A Brief Inquiry Into Online Relationships stiže nam kasnije u oktobru. 
 
Ostavi
komentar

Povezano