Novosti

24.04.2013.

TEXAS: Nakon 8 godina pauze uskoro izlazi novi album Texas
foto: Youtube screenshot
TEXAS: Nakon 8 godina pauze uskoro izlazi novi album

Genijalan prvi singl mnogo obećava

Texas, čuveni britanski alternativni sastav, 20.maja objavljuje svoje novo izdanje, album pod nazivom „The Conversation“.

Nakon ogromnog uspeha sa albumom „White in Blonde“ iz 1997. godine, bend je samo ređao uspehe. Albumi iz 2003. „Careful What You Wish For“ i 2005. „Red Book“ dostigli su zlatnu prodaju u Britaniji a 2003. godine u javnost je izašla informacija da je bend do tog trenutka prodao čak 20 miliona albuma širom sveta!

Uprkos ogromnom uspehu nakon albuma „Red Book“ i turneje koja je usledila, bend je doneo odluku da pauzira. Uskoro je bilo jesno da se radi o mnogo većoj stvari od obične pauze, a pevačica Sharleen Spiteri je uskoro započela i solo karijeru izbacivši prvi solo album 2008. godine.

Na ogromno oduševljenje fanova širom sveta, bend je bez velike pompe počeo rad na novom albumu koji je najavljen za 20. maj. Naslovni singl „The Conversation“ i prateći spot objavljeni su pre par nedelja na sajtu YouTube i ako je sudeći po ovom prvom uvidu u ovaj materijal, novi album će biti - bomba!

Uverite se i sami, kod nase „The Conversation“ na repeat od jutros!

Ostavi
komentar

Povezano