Novosti

24.07.2013.

Tensnake: Novi zvuk sa novim albumom Tensnake
foto: www.universalmusic.rs
Tensnake: Novi zvuk sa novim albumom

I početak saradnje sa Universalom

Marc Niemerski, koji nastupa po imenom Tensnake, je fantastični momak iz Hamburga, koji svojim progresivnim pristupom krči sebi put ka vrhu elektronske scene!

Dvostruki vinyl-only singl, koji je ovaj DJ i producent uradio sa pevačicom iz Berlina, Fiorom, najavljuje novi album čiji izlazak očekujemo na jesen pod pokroviteljstvom Universal Music-a! Ranije smo imali prilike da slušamo njegove hitove koji su izbacivani pod različitim etiketama -  Permanent Vacation (“Coma Cat”) i Defected (“Mainline ft. Syron”), ali novi album će biti jedan deep house projekat, ispunjen soul vokalima i dance bitovima!

Fiora je pevačica iz Berlina čiji vokal ćemo slušati na čak šest pesama, a Tensnake ju je upoznao preko zajedničkog prijatelja, rekavši da su se odmah i skontali, i da fora  bude još veća – singl “See Right Through” upravo o tome i govori – o instant hemiji, onom osećaju kada ti se čini da nekog znaš ceo život, a tek si ga upoznao!

Singl se premijerno zavrteo na radiju BBC 1, kod Pete Tong-a, a digitalno izdanje, naravno uz remikse, očekujemo 28. jula!

Uživajte!

Ostavi
komentar

Povezano