Novosti

20.05.2017.

Swift, Swift, B***h
foto: Youtube screenshot
Swift, Swift, B***h

Katy Perry pravi još jedan očajnički potez

Politični-više-ne-tako-aktivna Katy Perry flopovala je singlom Bon Appetit, pa požurila da izbaci novi na kojem je neomašiva Nicki Minaj. U lice nam bacila info o novom albumu Witness (izlazi 9. juna), ali i podgrejala tračeve o svađi sa Taylor Swift koja je verovatno negde na nekoj privatnoj plaži sa drugaricama i ne obazire se previše. Očajnički potezi nekada najdominantnije pop zvezde... Čak i činjenica da je semplovala veliki house hit.
 
Na pesmi je radio Duke Dumont, poznat po uspešnom semplovanju, a ovoga je to uradio sa hitom koji su imali Funkagenda nakon što ih je remiksovao Fatboy Slim
 
Ukoliko vam naziv pesme Swish Swish nije dovoljna potvrda da je pesma aluzija na Swiftovu, Perry je dala izjavu da je ovo traka kojom se oslobađa negativnosti iz svog života, odnosno ljudi koji žele da te drže dole. 
 
Swish Swish ima dobar bit, volimo deo kada upadne Nicki... ali je neverovatno koliko se Katy Perry izgubila. Nadamo se je na njenom albumu ima više. Čuli smo naslovnu traku u demo fazi i navijamo za nju! 
 
Spot za pesmu Swish Swish stiže u okviru Billboard Music Award već sutra, uzdamo se da će izvaditi stvar bar malo. 
 
 
Ostavi
komentar

Povezano