Novosti

14.02.2018.

Svete, novi singl Paris Hilton je tu
foto: Youtube screenshot
Svete, novi singl Paris Hilton je tu

We are guilty as charged

Dan je zaljubljenih, Nova godina, Dan zahvalnosti, rođendan i Božić! Stigao je singl dame koja definiše samopouzdanje i samoljublje, možda i više nego njena drugarica Kim Kardashian West sa kojom deli ljubav komentarima na Instagram postove i sprema Yeezus kampanju. 
 
Dama koja ima ultimativni guilty pleaasure, pesmu Stars Are Blind, nedavno je završila svoju rezidenturu na Ibici (koju nikada nećemo svariti do kraja) i najavila singl nakon dugo vremena. Svi smo očekivali EDM bop, ali je stigao singl srednjeg tempa u kojem kanališe drugu najpoznatniju plavušu, Marylin Monroe. 
 
Čuvena naslednica dala nam je I Need You koji otvara sa I wanna I wanna put the happy in your Birthday and I wanna be the merry in your Christmas. Ovu pesmu pisali su Simon Wilcox i Mike Green i ona može da se čuje još od 2010. godine. Potpuno je nedokučivo kako je došlo do toga da doo-wop pesma stigne i do Paris Hilton. Možda deli radost zbog nedavne veridbe? 
 
Njen verenik, (prehot) glumac Chris Zylka je (neslavno) režirao spot, pa je izvesno da nam malo mašu svojom srećom pred nosem. 
 
Svakako smo zadovoljni ovom roze dozom. Svetu je potrebno više trenutaka za slanje mozga na ispašu, što svakako Paris tokom tri minuta pesme daje. 
 
Ostavi
komentar

Povezano