Novosti

22.07.2016.

Suicide Squad soundtrack Suicide Squad poster
foto: PR photo
Suicide Squad soundtrack

Još jedan ubistveni skup pesama

Najiščekivaniji film leta je definitivno Suicide Squad. Trebalo bi da se pojavi u bioskopima 5. avgusta širom sveta a tog dana dobijamo i još nešto. Tada će izaći kompletan album sa pesmama korišćenim u filmu.

Filmovi o superherojima, u ovom slučaju antiherojima, su počeli da okupljaju dobru ekipu muzičara za svoje filmove, ili bar da uzimaju pesme koje svi volimo. Guardians of the Galaxy je bio neprikosnoveni primer za to. Počinju sve više da ulažu na pratećim elementima filma, i hvala im za to.

Ovog puta nećemo dobiti omiljene hitove osamdesetih već nešto mnogo svežije. Na Suicide Squad soundtracku će se naći Action Bronson i Dan Auerbach iz The Black Keys koji su ovom prilikom sarađivali sa Mark Ronsonom, Skylar Grey, Grimes, Kehlani, Panic! At The Disco, Grace i G-Eazy, Lil Wayne, Wiz Khalifa & Imagine Dragons, Kevin Gates i drugi. Danas smo, međutim, dobili naslovnu numeru soundtracka Purple Lamborghini koju su radili Skrillex i Rick Ross. Sigurno će vas ubaciti u raspoloženje dok čekate premijeru, i filma, i celog soundtracka. 

Ostavi
komentar

Povezano