Novosti

25.09.2017.

Stigao je peti The Killers album
foto: Youtube screenshot
Stigao je peti The Killers album

Wonderful Wonderful

Peto The Killers studijsko izdanje Wonderful Wonderful snimano je u studijima u Los Anđelesu i Las Vegasu, a nasleđuje album Battle Born iz 2012. godine.
 
Kada su krenuli da snimaju svoj peti album, The Killers su odlučili da ne žele da stvaraju samo muziku koja će biti pristupačna radiju, već žele muziku koja je u skladu sa njihovim godinama. Studijski album Wonderful Wonderful pokazatelj je gde se bend trenutno nalazi, a u tome im je pomogao i Mark Knopfler, koji gostuje na pesmi Have All the Songs Been Written.
  
Produkcijom izdanja pozabavio se Jacknife Lee, uz kog je bend uspeo isporučiti nešto drugačiji zvuk, što smo imali prilike da čujemo na već najavnom singlu The Man
 
Bubnjar benda Vannucci o producentu kaže: “On vidi širu sliku. Radili smo i sa drugim ljudima, koji su možda stručniji u određenom segmentu, ali svojim duhovnim pristupom - Lee razume bend i šta treba da postignemo u stvaranju ovog izdanja“.
 
Jedan od najvećih bendova današnjice, The Killers, drugi deo godine proveo je nastupajući na brojnim svetskim festivalima. Bend je između ostalog nastupio na festivalu Lollapalooza u Čikagu i na EXIT festivalu u Novom Sadu, a uskoro ih očekuje i nastup na Voodoo festivalu u New Orleansu.
 
 
Ostavi
komentar