Novosti

30.06.2016.

Šta obožavaju u novom spotu? Worship spot
foto: Youtube Screenshot
Šta obožavaju u novom spotu?

Years & Years spot za Worship

Britanski elektronski trio Years & Years nam je predstavio spot za pesmu Worship. Da li je u pitanju savršeni raspored izbacivanja video spotova ili dodatnih live izvođenja koja su sa nama usput nama delili, ne znamo. Imamo osećaj da su uspeli da izvuku najbolje iz promovisanja albuma "Communion" koji je izašao pre samo godinu dana.

U međuvremenu, njihov frontmen Olly Alexander je postao prava ikona LGBT zajednice, trudeći se da svakom prilikom skrene pažnju na mržnju i nepravdu koja i dalje susreće pripadnike ove zajednice. Sa druge strane, počeo je sa sve glasnijim prikazivanjem svoje životne filozofije koja je privukla i nove fanove. Olly je postao ličnost za sebe.

Iako se fanovi povremeno žale na nerazumevanje njihovih video spotova, oni svakako idu par koraka dalje u prikazu umetničke mogućnosti ovog benda. Ovaj spot je radio Matt Lambert, poznat po kratkim umetčkim filmovima koje je radio za druge muzičare, kao što je Mykki Blanco, ali i za modne kuće kao što su Gucci i Givenchy. Muziku, doduše, svi razumeju i svakome se dopada.

Ostavi
komentar

Povezano