Novosti

12.05.2016.

Šta kaže Mark Ronson o novom Lady Gaga albumu Gaga i Ronson
foto: Youtube screenshot
Šta kaže Mark Ronson o novom Lady Gaga albumu

Osim da će biti sjajan

Lady Gaga, jasno je odavno, pop sila je razmera kojih nismo svesni. Albumi koje je do sada objavljivala imali su vanredni komercijalni uspeh, ali najbolje od nje tek predstoji. Bavila se plesnom popularnom muzikom, radijskim hitovima, ali i džezom vrlo uspešno. Na stranu što je osvojila nagradu za glumu i zamalo dobila Oscara za pesmu, nastupima na svim relevantnim dodelama nagrada i izvođenjem himne na najvažnijem američkom sportskom događaju, ušla je u istoriju, po ko zna koji put. 
Stefani Germanotta tek treba da pokori 2016tu! 
 
Na novom albumu će verovatno sarađivati sa Nileom Rodgersom, sigurno sa starim saradnikom DJ-em i producentom koji radi pod imenom White Shadow, ali najvažnije - sa Markom Ronsonom
 
Markova drugarica i česta saradnica Lily Allen davno nam je ovo izbrbljala, a sada je i sam Ronson progovorio na tu temu. 
 
Mark Ronson kaže da se iznova oduševljava Gaginim talentom i glasom. Kaže da je zadovoljstvo raditi sa njom i gledati je kako je najsrećnija kada samo sedi za klavirom. Kaže i da je magično videti je kako crno-belim dirkama naređuje bubnjaru i da će albumom ponovo biti otkrivena njena strana koju svet još nije video. 
Od novog albuma možemo očekivati da će biti autentičan, iskren, kao i da je reč o ploči koja je više analogna
 
JEDVA ČEKAMO!
 
Lady Gaga i Mark Ronson mogu često da se vide po tratorijama Njujorka, ali i barovima gde ponekad i spontanu izađu zajedno na scenu. 
 
Ostavi
komentar

Povezano