Novosti

11.01.2018.

Šta je bolje od Camile Cabello? Camila Cabello u ogledalu!
foto: Youtube screenshot
Šta je bolje od Camile Cabello? Camila Cabello u ogledalu!

Najaktuelnija pop zvezda današnjice

Na Havanu smo odlepili pri prvom slušanju, početkom prošlog leta. Ispostavilo se da je to jedna od najuspešnijih pesama novije pop istorije. Trebalo joj je neko vreme da se popne, ali se sada ne skida sa vrha top lista!
 
Za Crying In The Club smo slegli ramenima, a ispostavilo se da neće biti na debi albumu i to nas raduje. Jer, album će očigledno biti fenomenalan! 
 
Ozbiljni smo fanovi mlade Camile, ovde u redakciji. Od momenta kada smo videli njen nastup u  The Tonight Show Starring Jimmy Fallon, želimo postere u prirodnoj veličini! 
 
A, nismo jedini! Epic Records poslao je album kritičarima ranije, zato što je toliko siguran u njega. Daily Mail, Times, Sun, Metro i NME dali su 4/5 zvezdica, što je zaista impresivno! 
 
Brendovi se otimaju oko nje, a striming rekordi su joj izjednačeni sa onim koje su postavile Taylor Swift i Katy Perry sa mnogo više pesama! Bez sumnje, reč je o jednoj od najvećih pop zvezda danas! 
 
Koliko je to zasluženo, pogledajte u još jednom živom nastupu. Veoma svedeno, Camila je u potpunosi prepuštena muzici. Scenografija je idealna, a njen glas kontrolisan bez obzira na koreografisanje. 
 
Ostavi
komentar

Povezano