Novosti

18.01.2021.

Spot koji je oduvao 2020. u foto finišu
Spot koji je oduvao 2020. u foto finišu

Luísa Sonza, Pabllo Vittar, Anitta - MODO TURBO

Spot za "MODO TURBO" nešto je najbolje što smo videli prošle godine. Luísa Sonza, Pablo VittarAnitta spot objavljuju bukvalno u foto finišu, pred prazničnu atmosferu jedne od najgorih godina u istoriji planete. 

Luisa Sonza, Pablo Vittar i Anitta su pop zvezde iz Brazila. Pabla Vittara smo prvi put videli 2014. godine kako u talent šouu peva "I Have Nothing" Whitney Houston. Anitta iza sebe ima pet studijskih albuma i nekoliko filmova, a Luisa Sonza je u svet muzike bila regrutovana sa svega sedam godina.

Ko je gledao epizodu "Striking Vipers" serije Black Mirror imaće ozbiljan flešbek. Ko voli Sailor Moon imaće ozbiljan hardon. Spot koji je izašao pre manje od mesec dana ima preko 51 milion pregleda na YouTube-u i još uvek je hot. U eri klinaca koji pričaju o apgrejdu, apgrejdu i samo apgrejdu, gledamo troje prijatelja koji kao da ne izgledaju već dovoljno vanzemaljski, idu u igraonicu da se dobudže u virtuelnoj realnosti. Zvučaćemo kao popaljene klinke ali ovde se ne zna ko je više kul. Ok, brazilska dreg kraljica Pablo Vittar je najviše kul. 

Spot je režirala Alaska, ne Thunderfuck. Nije da ceo pop svet nije nagazio gaming estetiku do daske i to odavno, već je ovo možda najuspeliji primer. Luísa Sonza na svom YouTube kanalu u opisu spota potpisuje ceo tim koji je radio na spotu, da se zna. 

 

 

 

 

Ostavi
komentar