Novosti

12.03.2016.

POTVRĐENO JE: SPAJSICE SE VRAĆAJU Sun
foto: Twitter @danwootton
POTVRĐENO JE: SPAJSICE SE VRAĆAJU

Ali kao četvorka

Možete misliti o njima šta god želite, ali niko ne može da opovrgne činjenicu da su najpopularniji ženski bend svih vremena! Posledice koje su ostavile na kulturu može da se meri samo sa onim što su napravili The Beatles!

Biće na turneji kojom će obeležiti 20 godina od objavljivanja prvog hita!
(Da, prošlo je toliko od kako je objavljen "Wannabe")

Mel B, Mel C, Geri Halliwell i Emma Bunton sigurno će nam spremiti spektakl, a još je izvesnije da ćemo morati da se bijemo za karte. 
 
Jedina osoba koja je ostala hladna na celu situaciju je Posh Spice
Victoria nema nameru da oblači stare kostime. Negde je i očekivano, posebno kada im se pogledaju bankovni računi. Svaka je teška po oko 20 miliona funti, a Victoria je svojom modnom linijom i brakom sa Davidom Beckhamom sebi zgrnula više od 200!
Bilo bi lepo videti je, ali ćemo preživeti i bez nje. 
 
O ovoj turneji šuškalo se već neko vreme, a sada je Dan Wootton dobio potvrdu za Sun. Navodi se da je Scary Spice bila inicijator, a još uvek se ne zna da li će joj biti ispunjena želja da im se na turneji pridruže Backstreet Boys!
 
Devojke su poslednji put nastupile na Olimpijadi u Londonu, a pre toga imale turneju 2007. godine. Tada su zaradile oko 175 miliona. Kalkulacije za predstojeću turneju su još bolje od toga!
Ostavi
komentar

Povezano