Novosti

04.11.2020.

Sir Sly preispituju zadovoljstva
foto: Youtube screenshot
Sir Sly preispituju zadovoljstva

Nova pesma Material Boy

Šta se dešava kada pomislimo da odrastanje donosi i prekid svih ličnih, duševnih uživanja? Odgovor na to pitanje, upravo kroz sopstveno preispitivanje situacije, donosi indie rock bend Sir Sly u novom singlu Material Boy.
 
Trio iz Južne Kalifornije donosi brži tempo i pokretački ritam na svom poslednjem izdanju koje se, uprkos tome, bavi izuzetno važnom temom. Oni nam ovom prilikom odgovaraju na pitanje da li je odrastanje tačka u kojoj puko uživanje prestaje ili ga samo treba malo prilagoditi.
 
„Napisao sam ovu pesmu o slobodi da istražujemo duhovna zadovoljstva mimo onoga u šta smo verovali kad smo bili deca. Ona su se sada promenila i odnose se najpre na prihvatanje nepoznatog. Ovo je pesma uz koju se igra i nadam se da svima može da donese onoliko slobode koliko donosi meni“, objašnjava Landon Jacobs, frontmen benda.
 
Sir Sly od svog početka donosi istinski indie rock i upravo to je razlog zbog koga ih publika i mediji verno prate i vole. Njihova izdanja neretko se nađu na prvom mestu alternativnih plejlisti, a zavredili su pažnju medija kao što su Entertainment Weekly, The Guardian, Idolator i drugih.
 
Ostavi
komentar