Novosti

22.11.2020.

Sia nastavlja promociju svog muzičkog filma
foto: Youtube screenshot
Sia nastavlja promociju svog muzičkog filma

Stiže album, a singl Hey Boy je tu

Ima dosta kontraverzi u vezi sa filmom koji Sia planira za februar. Čim se pojavio trejler, puno ljudi se pita da li je na pravi način reprezentovan autizam. Mi ćemo sačekati da film izađe kako bismo o tome sudili, premda pretpostavljamo da ćemo doći do sličnog zaključka koji nam se i sada mota po glavi - na kraju dana, važno je da se o ovako važnim temema razgovara i sigurni smo da je Sia imala dobru nameru, znajući sve što je do sada radila za druge. 
 
Film Music pratiće i album što znamo odavno, ali je tek sada zvanično najavljen. Biće to njen sedmi studijski uradak, a zvaće se jednostavno Music - Songs From and Inspired by the Motion Picture. Stiže nam 12. februara, a najavljuje ga singl Hey Boy, nakog Together i Courage to Change
 
Sia je pisala i režirala film Music, a glavne uloge imaju Kate Hudson i Leslie Odom Jr. Najsjajnija zvezda je više ne tako mala Maddie Ziegler koja tumači naslovnu ulogu. Reč je o plesačici koja je nebrojeno puta već otelotvorila zvuk kojim se Sia proslavila i kojim je promenila tok pop muzike. 
 
 
 
Ostavi
komentar

Povezano