Novosti

02.11.2020.

Shvatili smo, Ariana je napaljena
Shvatili smo, Ariana je napaljena

Novi album ima samo jednu temu

Sedam dana nakon što je predstavila prvi singl sa novog izdanja – positions, Ariana Grande otvara novo muzičko poglavlje istoimenim albumom koji je slušaocima dostupan!
 
Pop miljenica najavila je svoj šesti studijski album polovinom oktobra i zajedno sa svojim fanovima odbrojavala do današnjeg dana. U međuvremenu, ona je podelila vodeći singl i spot koji prikazuje kako bi bilo da upravo ona rukovodi državom pravo iz Bele kuće.
 
Album positions četvrto je muzičarkino izdanje u poslednje 3 godine. Osim albuma koji su obarali sve top liste –  Sweetener i thank u, next, Ariana je u decembru prošle godine podelila i k bye for now (swt live) snimljen na njenoj Sweetener turneji uživo.
 
Novo izdanje ogleda se u 14 numera, od kojih smo do sada upoznati samo sa jednom. Među njima našlo se i nekoliko dueta – motive (Doja Cat), off the table (The Weeknd), safety net (Ty Dolla $ign), koje već na prvo slušanje uveravaju da Ariana vrlo dobro zna kako da odabere svoje saradnike.
 
Sve pesme vrlo direktno pričaju o seksualnom činu. Ariana je napaljena i želi da to znaju svi predmeti njenih želja. To ga čini specifičnim, te možda manje podložnim globalnoj dominaciji, ali bez sumnje nalazi svoju publiku i hvalu od strane vernih brojnih fanova. 
 
<iframe width="605" height="341" src="https://www.youtube.com/embed/A3BuLzTvo0o" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>
 
Ostavi
komentar