Novosti

06.06.2018.

Shawn Mendes objavio treći studijski album
foto: Youtube screenshot
Shawn Mendes objavio treći studijski album

Ed Sheeran, Julia Michaels, John Mayer i drugi gostuju na ovom albumu

Iako ima samo 19 godina, Shawn Mendes iza sebe ima već uspešnu muzičku karijeru. Njegova prva dva studijska izdanja osvojila su vrhove svetskih top lista. Jedan je od samo pet izvođača čiji je album osvojio prvo mesto na Billboard Top 200 listi pre osamnaeste godine.
 
Shawn Mendes kaže da na ovom albumu nije želeo da se bavi snimanjem jednog konkretnog žanra, već da stvara muziku koje njegovo srce želi da stvara, te da fanovima pruži priliku da na istom albumu mogu da čuju veliku rok himnu, intimnu baladu ili sporu R&B pesmu. Tako je i svoj najličniji album do sada nazvao jednostavno Shawn Mendes.
 
Albumu su prethodili singlovi In My Blood, Lost In Japan, Youth na kom gostuje mladi pevač Khalid, kao i najnoviji “Where Were You In The Morning? i Nervous.
 
U pesmi In My Blood po prvi put otvoreno priča o borbi sa anksioznošću i problemima sa mentalnim zdravljem. Ideja iza pesme je, kako kaže, da tako ozbiljnu temu kao što je anksioznost približi publici kako bi je lakše razumeli.
 
 
Na albumu Shawn Mendes ima najviše kolaboracija do sada. Singl Nervous potpisuju zajedno Julia Michaels i mladi Shawn, dok se kao tekstopisci pojavljuju Ed Sheeran ali i Ryan Tedder. U pesmi Like To Be You gitarsku deonicu svira John Meyer, koji je takođe i producent pesme.
 
Kao podršku albumu, najavio je i turneju pod nazivom Shawn Mendes: The Tour koja će početi u martu sledeće godine, a nama najbliži nastup do sada će imati na Sziget festivalu 13. avgusta u Budimpešti!
 
Ostavi
komentar

Povezano