Novosti

20.11.2020.

Shawn Mendes i Justin Bieber u duetu
foto: Youtube screenshot
Shawn Mendes i Justin Bieber u duetu

Mogla bi i Lady Gaga da se uglavi

Shawn Mendes je nakon vrtoglavog uspeha nekoliko svojih pesama krenuo da razmišlja o tome kako ljudi vole da zvezde stave na pijedestal, ali još više da ih gledaju kako sa njega padaju. Biti na vrhu je lepo, ali je pad odatle bolan i nešto čega je mladi izvođač počeo da se plaši. U vreme kada je pisao pesmu Monster, počeo je da se druži sa svojim idolom, Justinom Biberom, pa shvatio da je on idealan partner za duet na temu uspona i pada. 
 
Pesma je nazvana Monster, a bavi se slavom, pa ne možemo da se ne setimo čitavog albuma koji je Lady Gaga posvetila tome. Možemo samo da sanjamo da će se jednog dana i ona pridružiti ovim superzvezdama na nekakvom remiksu. 
 
Shawn Mendes u intervjuima povodom ove svoje nove pesme kojom najavljuje album Wonder obavezno pominje da je imao devet godina kada se upoznao sa radom Biebera i da je on direktan razlog što je počeo i sam da peva. 
 
Pomenuti album stiže 4. decembra, a interesantno je da će ga pratiti i dokumentarac na Netflixu. Tema je ista, jer je nažalost jedino što okupira mladog pevača - slava, očekivanja i posledice. 
 
Ostavi
komentar

Povezano