Novosti

17.11.2016.

Shakira ima bizarni lyric video za Chantaje Shakira
foto: Youtube screenshot
Shakira ima bizarni lyric video za Chantaje

Za novi hit koji je pomogao Maluma

Shakira je pesmu Chantaje izbacila 28. oktobra uz obećanje ozbiljne promocije koja uključuje i video. Za sada nam je dat samo bizarni lyric video
 
Pesma za koju se nadaju da će dostići fantastični uspeh, recimo kao La Tortura na kojoj je Alejandro Sanz, za sada se solidno kotira. Nemamo sumnje da Shakira i njen tim znaju šta rade jer nisu slučajno na toj poziciji na kojoj su danas. Ona je van svake konkurencije, a kada joj se saberu fanovi sa engleskog i španskog govornog područja, ispada da joj globalno nema ravne. 
 
Spot je sniman u Barseloni. Radio ga je Jaume De La Iguana. Očekujemo ga već sutra. Kao najava stigao je lyric video koji ne razumemo. Zapravo, ne razumemo kako se tačno dolazi na ovu ideju?! Neko je sedeo u sobi punoj kreativnih ljudi i rekao: "Znam! Hajde da Shakira leži na stomaku obučena u egipatsku sirenu i da je kamera polako zumira dok na nju idu dva mlaza vode iz usta zlatnih orlova?
Premda, ukupna estetika podseča na spot za pesmu Can't Remember To Forget You na kojoj je RihannaNa kraju ovog klipa piše da će se nastaviti - jedva čekamo! 
A raduje nas i ideja o engleskoj verziji pesme. Znamo da će biti naslovljena Blackmail
 
Ostavi
komentar

Povezano