Novosti

05.10.2020.

Seksi novo FLETCHER ruho
foto: Youtube screenshot
Seksi novo FLETCHER ruho

Pomogli KITO i Trevor Daniel

U poslednje vreme izvođači sve češće serviraju numere čiji ritam nosi i neku zavodljivu notu. To je upravo ono čime je upotpunjen pop zvuk novog singla Bitter. Iza ove pesme stoji mlada pop diva Fletcher, producent Kito (Diplo, Empress Of, AlunaGeorge) i izvođač čija numera Falling ne silazi sa vrha najznačajnijih top-lista, Trevor Daniel.
 
Njih dvoje u novom singlu preispituju muževnost, ženstvenost i sopstveni pronalazak, a muzika je praćena i, najblaže rečeno, izazovnim videom. Ideja za saradnju došla je spontano.
 
„Trevor i ja smo počeli da se dopisujemo na Instagramu o tome koliki smo fanovi jedno drugog. On je zaista vizionar i ugrabila sam priliku da radim sa njim, mislim da je doneo potpuno novu perspektivu ovoj numeri“, objašnjava Fletcher i dodaje da je naziv numere vrlo simboličan.
 
„Pretpostavljam da smo oboje ogorčeni po pitanju naših bivših. U pesmi govorimo o tome koliko je zapravo zastrašujuće da znaš da moraš najpre da istražiš odnos sa sobom, ali da su velike prilike da se u tom procesu pojavi neko nov.“
 
Ostavi
komentar

Povezano