Novosti

18.01.2019.

Savršeni doskok Ariane Grande
foto: Youtube screenshot
Savršeni doskok Ariane Grande

Pogledajte novi spot za 7 Rings

Ako su thank you, next i imagine bili savršena rutina, nismo očekivali da će Ariana imati i takav finiš. Ipak, 7 rings je doskok koji Ariani osigurava sve desetke. 
 
Novi singl 7 rings je fenomenalan. Nema prostora za zamerke. U roku od samo nekoliko sati, prvi je na skoro svim listama. Grande hrabro ide napred, usput piše pravila, krši ih i lagano ustoličuje se kao kraljica popa. 7 rings zvuči kao napredniji rnb od onog na Dangerous Woman, a ne odskače od thank you, next. Peva o luksuzu kao svi aktuelni hitovi, a melodija je zasnovana na čuvenoj My Favorite Things iz mjuzikla The Sound of Music
 
Iako u pesmi Ariana pominje materijalna bogatstva, 7 rings opet krije osnažujuću poruku. Sve to možete dostići sami, eventualno uz pomoć prijatelja. 
 
Pesma je posvećena njenim najboljim drugaricama, a to su Victoria Monét, Tayla Parx, Courtney Chipolone, Njozma, Alexa Luria i Kaydence, koje možete videti u spotu. 
 
Sve one dobije su dijamantski verenički prsten nakon što je Ariana raskinula svoju veridbu, odakle je krenula inspiracija za pesmu. Mama Joan Grande i nana Marjorie Grande takođe imaju po prsten, ali su ga dobile nakon što je pesma snimljena. 
 
 
Ostavi
komentar

Povezano