Novosti

25.06.2013.

Saška Janković: Poslušajte odličan novi singl Saška Janković
foto: Marija Zindović
Saška Janković: Poslušajte odličan novi singl

#onokad

Da u životu nije uvek najvažnije pobediti već da je dovoljno učestvovati i dati sve od sebe, dokaz je i karijera Saške Janković, koja od kako je završen Prvi Glas Srbije, u kom se takmičila, samo napreduje!

Saška je sjajnim pevanjem privukla ogromnu pažnju publike pa ne čudi što nije zaboravljena onog trenutka kad je završila sa učešćem u ovom čuvenom domaćem takmičenju za talente. Podsećamo da je još tokom trajanja Prvog Glasa izbacila singl „Ćošak“, zatim „Nikom nije lako“ a sa baladom „Duga u tvojim očima“ učestvovala je na Beosongu. Danas je na svom Facebook profilu postavila link sa najnovijom pesmom koja nosi naziv „#onokad“ što je aluzija na čuveni haštag koji je već dugo hit na Twitteru na kom je i sama Saška prilično aktivna. Tekst je pisala Saška uz pomoć Vladimira Graića koji je pisao i muziku i aranžman koji potpisuje zajedno sa Ganetom Meddom.

„#onokad“ je moderna dance / elektro pop pesma sa hitičnim refrenom koji će se vrlo verovatno zavrteti ovog leta sa velikim uspehom. To i ne treba da čudi jer saradnja sjajnog vokala sa autorom kao što je Graić, koji je zaslužan za sjajnu „Molitvu“ koja nam je dovela Eurosong u Beograd, ne može a da ne urodi plodom.

Intevju koji je Saška u martu dala za naš portal, možete pročitati klikom OVDE.

Ostavi
komentar