Novosti

26.08.2013.

Sara i MCN snimili spot za "Ti i ja" Sara Jovanović
foto: Youtube screenshot
Sara i MCN snimili spot za "Ti i ja"

Lepotica i "gangster"

Sara Jovanović nas je pred početak proteklog vikenda obradovala još jednim novim spotom za pesmu „Ti i ja“ koju je uradila sa niškim hip-hoperom  Nemanjom Miloševićem poznatijim pod imenom MCN.

Ovo nije njihova prva saradnja. Nemanja i Sara su do sada snimili čak tri pesme: „Ona“, „Neka ti lice prekrije smeh“ i „Momenat“. Za „Ti i ja“ su, međutim, odlučili da snime i spot pa ne treba da čudi što su tek sa ovom pesmom privukli veću pažnju. (mada sve navedene pesme imaju preko 150 hiljada pregleda na YouTube-u).

Sve ove pesme nalaze se na Nemanjinom drugom, nedavno objavljenom albumu „Ćelija 44“ koji je izašao za Bassivity Digital.

Poznat po rimama koje govore o životu u podzemlju, MCN je i u pesmi „Ti i ja“ ostao na istoj temi koja doduše ima i romantičan prizvuk. Nemanja i Sara u stilu Bonnie i Clyde zajedno idu u pljačku ali se akcija ne završava ni najmanje srećno. Poučna priča ili omaž devedesetim godinama - prosudite sami, a kad je muzika u pitanju mi čestitamo Sari na vrhunskom snalaženju i u ovom žanru. O izgledu da ne govorimo, u tome je pobednica bez konkurencije.

Ostavi
komentar