Novosti

11.12.2013.

Sara Bareilles: Još jedna nominacija za Grammy Sara Bareilles
foto: Youtube screenshot
Sara Bareilles: Još jedna nominacija za Grammy

Da li će joj se posrećiti ovog puta?

Pošto su priče oko Grammy Awards u jeku, osvrćemo se na ovu talentovanu devojku iz Kalifornije, kojoj je ovo četvrta tj. peta nominacija za ovu nagradu!

Sara je prvenstveno ove godine nominovana u kategoriji za najbolji album, a da li će biti „srećne ruke“ ostaje da vidimo!

Bareilles je karijeru započela po završetku svojih studija na UCLA, i u početku je svirala po lokalnim pabovima, ali istovremeno radila i na svom debitantskom albumu kojeg je imenovala „Careful Confessions“, izbačen 2004. godine.

Ipak, internacionalna slava je usledila posle objavljivanja singla „Love Song“ 2007. godine, koji se popeo na prvo mesto Billboard Pop 100 liste. Album „Little Voice“ na kome se ovaj singl nalazi vremenom je dostigao platinumsi tiraž!

Poslednji, četvrti po redu album, „The Blessed Unrest“ koji je ugledao svetlost dana u julu ove godine prihvaćen je veoma dobro i od publike i od kritike, i upravo je taj album nominovan za Grammy, mada to nije jedina nominacija za predstojeću dodelu nagrada – Sara je nominovana i u kategoriji „Best Pop Solo Performance“ za numeru „Brave“, koja se takođe nalazi na ovom albumu!

Njoj želimo mnogo sreće, a vas podsećamo da se 56. po redu dodela Grammy nagrada održava 26. januara u Staples centru u Los Anđelesu.

Uživajte i navijajte za Saru!

Ostavi
komentar

Povezano