Novosti

07.04.2014.

Sam Smith nastavlja da najavljuje debi album Sam Smith
foto: www.universalmusic.rs
Sam Smith nastavlja da najavljuje debi album

Poslušajte "Stay With Me"

U susret debi izdanju "In The Lonely Hour", Sam Smith predstavlja svoj drugi najavni singl pop-baladu "Stay With Me", koja je svoju svetsku premijeru imala u BBC Radio 1 show-u Zanea Lowea, kao 'Hottest Record In The World'!

Poslednjih nekoliko meseci bili su neverovatni za Sam Smitha; nakon što se istakao kao gostujući vokal u uspešnim singlovima "Latch" sastava Disclosure i "La La La" Naughty Boya, ovaj talentovani 21-godišnjak pokazao se i solo izdanjima, posebno EP-em "Nirvana".

Godinu je započeo nizom muzičkih priznanja – osvojio je titulu BBC Sound of 2014, kao i BRITs Critics Choice nagradu, dok je širu javnost oduševio raznim televizijskim nastupima, kao i rasprodatim koncertima!

Kao najavni singl debi albuma predstavio je pesmu "Money On My Mind" koja je dostigla #1 na svetskim radijskim top listama.

Album "In The Lonely Hour" očekujemo 23. maja, a pesme su nastajale u saradnji sa nizom interesantnih muzičkih imena, kao što su Fraser T Smith, Two Inch Punch, Eg White, Disclosure, Zane Lowe, Tourist...

Standardna verzija albuma donosi 10 pesama:

Money On My Mind

Good Thing

Stay With Me

Leave Your Lover

I’m Not The Only One

I've Told You Now

Like I Can

Life Support

Not in That Way

Lay Me Down

Ostavi
komentar

Povezano