Novosti

27.06.2018.

Ryan Tedder i OneRepublic izgubili vezu
foto: Youtube screenshot
Ryan Tedder i OneRepublic izgubili vezu

Bilo je pitanje kada će se to desiti

Momak koji se uz Timbalanda proslavio pesmom Apologize, frontmen benda koji je postao jedan od najuspešnijih u prethodnoj deceniji, zapravo je čovek iza najvećih hitova tog perioda. Pisao je za Leonu Lewis, Adele, Beyonce, a paralelno i sebi hitove. 
 
OneRepublic imaju četiri albuma, preko dvadeset hit singlova, kao i rasprodate turneje, tokom koje su oduševili i Beograđane. 
 
Jesmo li vam rekli da je Ryan Tedder usput pisao hitove i za najveće pop zvezde današnjice? Za Arianu Grande, Maroon 5, Jennifer Lopez, Demi Lovato, Camilu Cabello, Taylor Swift, Eda Sheerana... 
Mislite li da je spisak gotov? Ni blizu! Kelly Clarkson, MO, U2, One Direction, Zedd, Shawn Mendes... ima ih još, ali shvatili ste. 
 
2016. godine izašao je album Oh My My i bio uspešan zahvaljujući prethodnim. To nije bio tako dobar album, bar ne prema kriterijumu koji su momci postavili sebi. 
 
Tedderu je došao vreme za odmor, a tvrdi da je uspeo da izdvoji vreme za sebe. Govorimo o nekoliko nedelja, možda par meseci, ali je za njega hiperproduktivnog to bila duga pauza. U intervjuu za Beats 1 je rekao da ga je anksioznost sasekla, te da je stao sa produkcijom novog albuma. Fanovi to nisu znali, jer je usput izaša singl No Vacancy, kao i soundtrack za 13 Reasons Why. To su pesme pisane ranije, taman poslužile da se ne u ovim brzim vremenima ne zaboravi na OneRepublic
 
Za leto 2018 Ryan Tedder i njegove kolege iz grupe nam nude Connections. Nova pesma poziva na osvešćivanje da gubimo kontakt čak i sa ljudima koji nas okružuju. 
 
Pesma je daleko od najboljeg što umeju, ali Tedder kaže da su praktični kao i ranije. Nikada im prvi singl albuma nije najveći, pa su Connections izbacili jer zvuči kao najletnjija. Bolji singl nam je obećan za dva meseca, kada će verovatno stići i informacije o studijskom izdanju broj pet. 
 
Ostavi
komentar

Povezano