Novosti

18.08.2015.

Rundek Cargo Trio: Pogledajte spot za "Ima ih" Rundek Cargo Trio
foto: PR Photo
Rundek Cargo Trio: Pogledajte spot za "Ima ih"

Koncerti 20. avgusta na Beeer Festu a 21. u Nišu

Rundek Cargo Trio, uoči nastupa 20. avgusta na beogradskom Beer Festu i koncerta 21. avgusta u niškoj "Banovini" dobio je nezvanični spot za angažovanu pesmu "Ima ih" sa novog albuma "Mostovi", kog je nedavno na CD-u objavio Long Play.
 
 
Nakon dve godine Rundek Cargo Trio se vraća u Niš, gde će u petak 21. avgusta (21:00) u Dvorištu Univerziteta (Banovina) koncertno promovisati album “Mostovi”. Koncert će biti održan čak i u slučaju kiše.
 
“Na koncertu ćemo ispreplesti novi album sa starim stvarima, koje se nekako uklapaju u duh 'Mostova'. Nadam se da će niška publika uživati u pjesmama sa novog albuma, mi smo vrlo ponosni na njega, kao uostalom i u čitavom koncertu", kaže Darko Rundek.
 
Ulaznice u pretprodaji po ceni od 800 dinara od petka, 24.jula na sledećim prodajnim mestima: Vintage shop (Davidova 9), knjižara Indigo (Obrenovićeva 39), Energy music shop (TPC Kalča – prizemlje, Obrenovićeva bb) i knjižara Delfi-Laguna (Voždova 4), kao i na svim prodajnim mestima u prodajnoj mreži CS Eventim.
Ostavi
komentar

Povezano