Novosti

26.07.2013.

Robin Thicke: Novi singl "Ain't Hat For That" Robin Thicke
foto: Youtube screenshot
Robin Thicke: Novi singl "Ain't Hat For That"

Još jedna najava, kako izgleda, sjajnog novog albuma

Još se nismo ohladili od hita „Blurred Lines“, koji je urađen u saradnji sa T.I. i Pharell-om, a Thicke je izbacio novi singl pod nazivom „Ain't No Hat 4 That“!

Ovaj momak iz Los Anđelesa je počeo karijeru kao kompozitor , i to pesama u kojima dominira R'n'B zvuk, pa je pre odluke da gradi sopstvenu karijeru, radio na na debitantskim albumima Brandy, Mya-e, Christine Aguilere i mnogih drugih. Svoj prvi singl je izbacio pod nativom „When I Get You Alone“ 2002. godine, a naredne objavljuje svoj album prvenac „A Beautiful World“, koji nije postigao neki veliki komercijalni uspeh, ali je najavio Thicke-a kao momka koji obećava!

Drugi album „The Evolution Of Robin Thicke“ mu je doneo komercijalni uspeh i mnogo veću popularnost jer se singl „Lost Without U“ popeo na 14. mesto Billboard Hot 100 i na 1. mesto Bilbordove Hot R'n'B/Hip Hop liste, čineći ga drugim belcem kome je to uspelo posle George Michael-a! Od tada Robin ređa hitove, sarađivajući sa imenima poput Jennifer Hudson, Usher-om, Mary J. Blidge i drugima!

„Blurred Lines“ je šesti po redu studijski album, čiji je izlazak zakazan za 30. jul, a istoimeni singl je dostigao neverovatnu slušanost širom sveta, i ima preko 100 miliona pregleda na YouTube-u, jer ko može odoleti seksi modelima koji đuskaju?! Sam Thicke je rekao da je krenuo sa snimanjem spota tek pošto je dobio odobrenje od svoje žene!!!

„Ain't No Hat 4 That“ se nastavlja na manir prethodnog singla – retro, funky fazon koji tera na đuskanje! Zato volume up i uživancija u ovim vrelim danima!

Ostavi
komentar

Povezano