Novosti

19.12.2018.

Robert Smith potvrdio The Cure album u 2019oj
foto: Youtube screenshot
Robert Smith potvrdio The Cure album u 2019oj

Inspirisan mlađim kolegama

The Cure su nas obradovali novom turnejom tokom koje će nastupiti i na EXIT festivalu. Sada je stigla još jedna lepa vest - sledeće godine objavljuju novi album! Nakon mnogo spekulacija, ovo je potvrdio sam Robert Smith
 
The Cure jedan je najuspešnijih rok bendova svih vremena na proleće ulazi i u Rokenrol kuću slavnih.
 
Novi album biće njihov četrnaesti, a dolazi čak jedanaest godina nakon albuma 4:13 Dream. Inspiracija za album, kažu, došla je od mlađih muzičara! 
 
"Slušajući ove mlade snage dobio sam snažnu motivaciju da i sami uradimo nešto sveže. Za nekih šest nedelja idemo u studio i završavamo svoje novo izdanje, prvo nakon više od decenije i veoma smo uzbuđeni zbog toga." RS
 
Bend naredne godine slavi četrdeset godina rada, zbog čega će posle niza nasumičnih i rekordno rasprodatih nastupa, sledeće godine krenuti i na svetsku turneju koja obuhvata svega dvadesetak odabranih nastupa. Među njima, Smit je lično odabrao i EXIT, gde će nastupiti u četvrtak, 4. jula.
 
Ulaznice za mnoge od ovih datuma u 2019. godini, planule su u rekordnom roku, a više od trećine kapaciteta Petrovaradinske tvrđave na dan njihovog nastupa je popunjena.
 
Ostavi
komentar

Povezano