Novosti

02.11.2017.

Rihanna repuje na povratničkoj pesmi Pharrellove grupe
foto: Youtube screenshot
Rihanna repuje na povratničkoj pesmi Pharrellove grupe

Prvi N*E*R*D singl nakon sedam godina

Početkom dvehiljaditih, N.E.R.D. su bili anomalija. U gomili neukusa, izdvojili su se na listama ozbiljnom produkcijom koja je kombinovala elemente fanka, hip-hopa i elektronike. Direktno su odgovorni za postojanje solo karijere Justina Timberlakea, ali i brojnih drugih sličnih mu zvezda.
 
Trebalo da prođe čitava decenija da počnemo da shvatamo koliko su bili značajni. Koliko su u matrici duboko, najbolje je pokazano primerom na pesmi Happy. Nju smo prihvatili zato što smo za nju pripremani toliko dugo. 
 
Pharrell Williams i Chad Hugo su isprva radili kao producentski duo The Neptunes, pa zajedno sa trećim članom, Shayem Haleyem, potpisani kao grupa N.E.R.D. (No-one Ever Really Dies). Imaju četiri albuma, a sada su najavili novi. 
 
Prvi kratko najavljivani singl ima najprijatnije moguće iznenađenje, Rihannu! Iako bi svi očekivali da će ona samo otpevati par stihova kao što to radi u poslednje vreme, ona zapravo nosi celu traku svojim repom. 
 
Video koji prati prvi singl Lemon je radio Todd Tourso sa Scottom Cudmorom. Njegova zvezda je Mette Towley, devojka koja inspiriše Pharrella već neko vreme. Spot otvara scena u kojoj joj Rihanna brije glavu koju su prekrivale duge lokne. 
 
Sve u vezi sa ovim obožavamo. 
 
 
Ostavi
komentar