Novosti

02.10.2013.

Rihanna: Pogledajte spot za "Pour It Up" Rihanna
foto: Youtube screenshot
Rihanna: Pogledajte spot za "Pour It Up"

"Money on my mind..."

Pogledajte najnoviji Rihannin spot koji se pre svega par sati pojavio na sajtu YouTube! Radi se o videu za pesmu „Por It Up“ koja se nalazi na njenom aktuelnom, inače sedmom po redu, albumu „Unapologetic“.

U minimal beat, hip – hop fazonu, ova pesma je pokupila mešovite komentare od strane medija i kritike a zanimljivo je to da su neki ovu pesmu isticali kao najbolju na albumu dok su je drugi okarakterisali kao promašaj i nešto što štrči u odnosu na ostatak materijala sa ovog ostvarenja.

Bilo kako bilo, Rihanna je za ovaj singl, koji je zvanično izašao još u januaru ove godine, snimila i video u kom se pojavljuje u do sada neviđenom izdanju sa platinastom, kratkom i kovrdžavom perikom i pink obrvama. Naravno, već u sledećem kadru ćete je videti u potpuno drugačijem izdanju a sve u zavodljivom „low“ tempu sa puno uvijanja sexi ženskih tela, novčanica koje lete okolo u skladu sa tekstom pesme i vode koja celoj priči daje specijalan šmek.

Sve u svemu tu je sve što bismo od Rihanne i očekivali: zavodljivo, interesantno i zabavno.

I ako je ono od 3:02 parodija na Miley Cyrus onda je zaista carica nad caricama :-)

Šta vi mislite?

Ostavi
komentar
  • 4.10.2013, 13:46h joca - jako je tuzno sto na ovakav uzas stavljate afirmativan tekst... ovakve spotove treba zabraniti!!!

  • 3.10.2013, 10:19h no no - oduvek mi je bila gotivna, ali ovo mi se uopste ne dopada...

Povezano