Novosti

27.06.2016.

Rihanna, Frank Ocean i Dizzee Rascal teše Calvina Harrisa Hype
foto: Youtube screenshot
Rihanna, Frank Ocean i Dizzee Rascal teše Calvina Harrisa

Nakon što ga je zbog Hiddlestona šutnula Taylor Swift

Calvin Harris pokušava da fokus vrati na svoju karijeru, iako su mediji zagriženi za njegov odnos sa Taylor Swift i spekulacijama da se smuvala sa Tomom Hiddlestonom mnogo pre nego je raskinula sa njim. 
 
Izbacio je spot za svoju pesmu sa Rihannom, počeo da se druži sa Frankom Oceanom, a spremio je i novu saradnju sa drugim drugarom.
 
Dizzee Rascal i Calvin Harris već su sarađivali na singlu iz 2009. godine - Holiday, ali i pesmi Here 2 China koja se našla na Harrisovom albumu 18 Months
Od njihovih saradnji, apsolutni favorit nam je pesma Dance Wiv Me!
 
 
Nova pesma Hype pojavila se na digitalnim servisima 24. juna, a možete je preslušali na linku dole:
 
 
 
UPDATE:
Calvin Harris je prvo zapratio na Tviteru (u naletu kada je zapratio i gomilu nekih drugih modela), a onda krenuo i da se dopisuje sa Meghan Rees - cicom iz TV šoua Ex On The Beach.
 
Ono što je nama zanimljivo je da Calvin nosi patike koje je dizajnirao Kanye West, upravo u trenucima kada svet bruji o spotu koji je napravio. Naime, za pesmu Famous u kojoj je Taylor pomenuta u kontekstu "I made that bitch famous", koristi se i njena voštana naga figura. Taylor nije njegov fan, a izgleda da je Calvin nakon raskida promenio stav. 
Ostavi
komentar

Povezano