Novosti

27.05.2014.

Richard Marx izbacio novu baladu Richard Marx
Richard Marx izbacio novu baladu

Novi album početkom jula!

Richarda Marxa znamo svi kao pevača jedne od najlepših balada, „Right Here Waiting“, ali na stranu nostalgiju – pedestogodišnji pevač ima novi singl i spot „Whatever We Strated“ kojim ujedno najavljuje novo izdanje „Beautiful Goodbye“, čiji je izlazak zakazan za 8. jul!

Ako ste Marxov fan, „Whatever We Started“ vas neće razočarati – Richardov svilenkasti i pomalo „zaprljani“ glas, kao i prijatni instrumentali su nešto na šta smo navikli, a retro je uvek u modi, zar ne? U finalu „American Idol“-a Marx je pokazao da je, bez obzira na godine, i dalje u pevačkoj formi, otpevavši deo svoje kultne balade!

Marx je najveću popularnost imao krajem osamdesetih i početkom devedestih godina prošloga veka, i iako je ušao u istoriju kao čovek koji peva neke od najlepših balada, žanr koji preovlađuje u njegovoj muzici je classic rock. Marx je bio prvi izvođač čijih se prvih sedam singlova našlo među prvih pet mesta „Billboard Hot 100 Singles“ liste, a do sada je prodao preko 30 miliona nosača zvuka širom sveta!

Pogledajte novi spot: 

 

 

Ostavi
komentar

Povezano