Novosti

04.02.2018.

Realno, nova Iggy je baš bezveze
foto: Youtube screenshot
Realno, nova Iggy je baš bezveze

Bajata Quavo stroha je samo odmogla

Trudimo se da budemo objektivni ili da prijavimo kada to nismo. Bilo je trenutaka kada je iskakala iz frižidera i kada nije mogla da povuče dobar potez. Tada smo je kudili kao i ceo svet, ali kasnije i popustili i možda čak navijali za nju. 
 
Mahniti uspeh koji je Iggy doživela, čini nam se da nije baš bio zaslužen, iako smo svesni da su prezabavne (bile) pesme koje je potpisivala. Doduše, za uspeh njenih brojeva jedan treba barem podjednako hvaliti i dame kao što su Charlie XCX, Ariana Grande ili Rita Ora
 
Zbog tog velikog i naglog uspeha, kao da su svi jedva čekali da i podjednako brzo propadne. To se i desilo. Iggy Azealia sada se batrga i pokušava da revitalizuje karijeru, ali joj ne ide. 
 
Mi smo neke njene pokušaje baš cenili. Na Team smo odlepili, Mo Bounce nas tera da pravimo sramotne face, zbog Switch počeli da obožavamo Anittu... Ali, na ovaj sada moramo da slegnemo ramenima. 
 
Na novoj pesmi Saviour ničim izazvano koristi stihove koje je proslavila Lisa Stansfield, a stari recept začinjuje jungle trendom u začetku. Tu je i Quavo, sa strofom sa rasprodaje koja nikako ne pomaže.
 
Sledećeg puta kada nam stigne mejl sa Iggy Azeali New Release u naslovu, možda ga nećemo ni otvoriti.   
 
 
Ostavi
komentar