Novosti

24.07.2016.

Prvi singl Vedrana Ljubenka Vedran Ljubenko
foto: Đuran Maričić
Prvi singl Vedrana Ljubenka

Finalista Najlepšeg glasa Hrvatske

Prošle nedelje smo dobili debitantski singl pobednice hrvatskog The Voice-a Ruže Janjiš a sada imamo i prvi singl njenog kolege, finaliste, Vedrana Ljubenka.

Vedran Ljubenko nam dolazi sa pesmom Papučar koju autorski potpisuje njegov dugogodišnji prijatelj, tekstopisac i muzičar Tomislav Vukšić, a snimljena je u zagrebačkom Decibel Studiju, u produkciji Igora Ivanovića.

Publika ga je zapamtila po nastupima u drugoj sezoni The Voice – Najljepši glas Hrvatske, gde je izvodio klasike poput It's A Man's, Man's, Man's World Jamesa Browna i davao svoj pečat interpretacijama Billie Jean i Stairway to Heaven. Kasnije, pod vođstvom mentora Ivana Dečaka i njegovog tima došao je i do samog finala takmičenja, a sve vreme je važio za jednog od favorita.

„Papučar je pjesma s posebnom svakidašnjom tematikom, svatko se može naći bar u nekom od dijelova pjesme, a odabrali smo je jer je interpretacijom drugačija od pjesama danas“, otkrio je Vedran. Uživajte u pesmi dok čekamo spot koji bi trebalo da se pojavi krajem leta.

Ostavi
komentar

Povezano