Novosti

06.03.2014.

Produkcija X Factora se javno izvinjava voditeljki Ani Grubin! Ana Grubin, voditeljka X Factora
foto: X Factor PR Photo
Produkcija X Factora se javno izvinjava voditeljki Ani Grubin!

Nakon poslednjeg, osmog po redu, X Factor LIVE showa koji je emitovan prošlog utorka, na domaćim portalima su se mogle videti vesti vezane za sukb koji se dogodio između bivšeg učesnika takmičenja i voditelja prvog LIVE showa Slavka Kalezića i trenutne voditeljke Ane Grubin. Ovim povodom, MBK produkcija koja stoji iza X Factora uputila je javno izvinjenje Ani Grubin, koje prenosimo u celosti:

Izvinjenje Ani Grubin zbog neprijatnosti koju je doživela nakon emisije koja je emitovana u utorak uveče.

Zbog svega što je ovih dana plasirano u medijima produkcija MBK oseća potrebu da izrazi žaljenje zbog svih neprijatnosti koje su se desile voditeljki  "X Faktora" Ani Grubin kao i članovima njenog tima.

Ana je došla u dogovoreno vreme na svoju zakazanu probu na kojoj nije izazivala apsolutno nikave skandale, kako prema zaposlenima tako ni prema gostima emisije "X Faktor". Kako je ovih dana plasirana priča da se Ana ponaša neprofesionalno i nadmeno na probama i snimanjima, produkcija MBK tvrdi da je ona osoba koja svoj posao obavlja profesionalno, te da sa njom nismo imali ni jedan problem. Ana nikada nije ucenjivala produkciju niti je zahtevala da se promeni bilo ko od gostiju, takmičara ili ostatka ekipe. Sve odluke koje su donešene bile su donete isključivo od strane MBK produkcije.

Ostavi
komentar

Povezano