Novosti

11.12.2017.

Prilika da budete producent albuma Ane Ćurčin
Prilika da budete producent albuma Ane Ćurčin

I usput se najedete palačinki

Svakog ponedeljka u Kulturnom centru GRAD, neka sasvim nova ekipa okuplja se zarad promocije svojih aktivnosti, te prikupljanja prihoda za nastavak svog rada ili doniranje u dobrotvorne svrhe. Među brojnim kuvarima bili smo i mi iz redakcije portala MjuzNews. Danas, red je da vam se svojom muzikom, ali i palačinkama, predstavi kantautorka Ana Ćurčin sa prijateljima, ovoga puta nazvanim Pekači. 
 
Na ponudi će biti nekoliko vrsta palačinki koje možete dobiti po ceni od 200 dinara. Taj novac će ići na troškove snimanja novog albuma, što znači da svakom pojedenom palačinkom postajete koproducent nadolazećeg izdanja. 
 
Osim ukusnim palačinkama, odužiće vam se i akustičnim setom od 21h. Sviraće gitaru i pevati Ana Ćurčin, a pridružiće joj se Marko Cvetković na basu, Ana Avramov, Ilija Ludvig i Ivana Ćetković
 
 
Tokom događaja ćete takođe moći da kupite albume ovih muzičara, kao i merch - majice i trzalice. To je još jedna prilika da budete deo albuma koji je u nastajanju. 
 
Ovim događajem se skreće pažnja i na 18. decembar, Dan migranata, te poziva na prikupljanje i odnošenje tople odeće ili namirnica u Centar za zaštitu i pomoć tražiocima azila.
 
 
 
Ostavi
komentar

Povezano