Novosti

21.08.2013.

Približava se MTV Video Music Awards Moonman MTV
foto: MTV PR Photo
Približava se MTV Video Music Awards

Nastupa i Bruno Mars

Veliki datum dodele MTV Video Music nagrada se opasno približava, a kao da već najavljena imena nisu dovoljno genijalna, organizatri su najavili proširanje i ovako fascinantne liste izvođača!

U pitanju su Bruno Mars i dvojac Macklemore & Ryan Lewis, koji će svojim nastupima uveličati centralnu svečanost dodele video muzičkih nagrada, koja će se 25. avgusta, održati u Bruklinu. Zanimljiv će biti i Pre-Show, naričito zbog najavljenih nastupa pop  zvezda Austina Mahonea i Adriane Grande.

Pratite dodelu “2013 MTV VMA” na MTV Adria kanalu u ponedeljak, 26. avgusta rano ujutru. U 02:00 počinje Pre-show, a  tačno u 03:00 počinje prenos centralne svečanosti dodele “2013 MTV VMA”!

Pevač, autor pesama i producent Bruno Mars na vrhuncu je karijere: njegova turneja  “Moonshine Jungle” je rasprodata, a sa njegovog multiplatinastog albuma Unorthodox Jukebox stižu svetski hit singlovi poput “Locked Out of Heaven” i “When I Was Your Man”, kao i trenutni megahit “Treasure”.  Mars je nominovan u četiri VMA kategorije ove godine, uključujući „Videospot godine“, „Najbolji pop videospot i „Najbolji videospot muškog izvođača“ za “Locked Out of Heaven”, kao i u kategoriji “Najbolja koreografija” za video “Treasure”. Ovo će biti treći po redu VMA nastup za Marsa. Nakon fantastičnih nastupa na dodeli 2013 “MTV Movie Awards” i 2013 “mtvU Woodie Awards,” Macklemore & Ryan Lewis će ove godine prvi put nastupiti na dodeli VMA, gde će izvesti svoju himnu za podršku istospolnim brakovima – numeru “Same Love” sa njihovog debitantskog albuma „The Heist“. Ovo je prvi put da neki izvođač nastupa na sva tri najveća MTV-jeva muzička događaja u istoj godini.

Svojim nastupima na centralnoj svečanosti dodele “2013 MTV VMA”, Bruno Mars i Macklemore & Ryan Lewis se pridružuju sjajnim izvođačima koji će nastupiti na ovogodišnjoj dodeli, među kojima je Justin Timberlake,  Katy Perry, koja će na dodeli premijerno izvesti svoj novi singl “Roar”; Kanye West, kojem će ovo biti sedmi nastup na VMA svečanostima – ali i Lady Gaga, koja će tom prilikom u Barclays Center-u u Bruklinu po prvi put uživo izvesti novi singl sa njenog budućeg, četvrtog po redu studijskog albuma ARTPOP. 

Ostavi
komentar

Povezano