Novosti

06.02.2013.

Pretposlednje polufinalno veče Talenta Marija Muminović Ja imam talenat
foto: Youtube screenshot
Pretposlednje polufinalno veče Talenta

Pevanje, akrobacije, ples i vrhunski hip-hop

U nedelju 10. februara, očekuje nas četvrta po redu, dakle pretposlednja, polufinalna emisija show-a Ja imam talenat. Kao i uvek, nastupa osam kandidata iz različitih kategorija među kojima opet dominiraju pevači i muzičari uopšte, ali su se u izboru našle i mažoretkinje i jedan majstor sa loptom.

Što se muzike tiče (a nas to najviše zanima), prva će nastupiti Marija Muminović, Yoma, sa svojim bendom, a otpevaće nam pesmu Bruna Marsa, u svojoj, ženskastoj verziji.

Mina Nikolić je obećala nesvakidašnji nastup u kom će prikazati čak tri različita stila pevanja.

Gorica Šutić je pripremila obradu mega hita grupe Queen, "Bohemian Raposody", koji obično izvode horovi kad žele da pokažu šta znaju i mogu. Kako će Gorica sama izneti ovu zahtevnu numeru - ostaje da vidimo.

Mihajlo Vlahović bukvalno udara pravo u stomak svojim brutalnim rimama i sve nas je ostavio bez teksta genijalnim nastupom na prvoj audiciji. On ima svega 18 godina a za Talenat se, kaže, prijavio sa očekivanjima da će od publike dobiti pozitivne reakcije a od žirija konstruktivne kritike. Međutim, od žirija je dobio jasno i kratko "respect" i tri DA, a mi jedva čekamo da ga čujemo u nedelju.

Već uveliko zvezda, Dana Gašić, nastupa poslednja, sa pesmom pevačice sa barbadosa - zaključujemo da je to najverovatnije Rihanna, i verujemo da će dobro proći. Osim Talenta, Dana je bila i kandidat za Beoviziju i sa tim konkursom je imala sreće pa ćemo je na Beoviziji gledati kako izvodi pesmu Sky Wikluha.

Glasajte za svoje favorite!

Marija Muminović - pevanje

Nikola Milošević - akrobacije

Mina Nikolić - pevanje

Belisima - akrobacije

Gorica Šutić - pevanje

Jugoslavijan BB - ples

Mihajlo Vlahović - hip - hop

Dana Gašić - pevanje

 

 

Ostavi
komentar

Povezano