Novosti

18.05.2017.

Preslušajte novi singl u kojem Selena Gomez sempluje Talking Heads Selena Gomez
foto: Youtube screenshot
Preslušajte novi singl u kojem Selena Gomez sempluje Talking Heads

Nas je oduševio Bad Liar

Selena Gomez izbacila je novi singl i najavila svoj treći solo album koji bi trebalo da se pojavi do kraja ove godine. 
 
Singl se zove Bad Liar i stigao je nakon samo nekoliko dana promocije. Znajući uspeh njenih prethodnih buzz singlova, očigledno je da je Selena u zavidnoj poziciji i da joj dodatni marketing nije neophodan. Njena dominacija na najpopularnijoj društvenoj mreži Instagram, sasvim je dovoljna za plasiranje bilo kog proizvoda. 
 
Pesma je stigla ovog četvrtka i još jednom pokazala da je muzička industrija odustala od ranije dogovorene strategije da se sva velika izdanja objavljuju petkom. 
 
Pesmu je pisala Gomezova, a pomogli su joj Julia Michaels, Ian Kirkpatrick, David Byrne, Tina Weymouth, Justin Drew Tranter i Christopher Frantz. 
 
Ukoliko ste se zbunili zbog pominjanja Talking Heads u spisku saradnika, to je zato što pesma pozajmljuje delove čuvene pesme Psycho Killer. Navodno, David Byrne je čuo pesmu i toliko mu se dopala da je dozvolio upotrebu bez ikakvih premišljanja. 
 
Cover za singl stigao je u vidu fotografije koja je napravljena po izlasku Selene iz bolnice gde je tretiran njen lupus. Nije nam jasno kakve to veze ima sa neodoljivim momkom o kojem peva u svojoj pesmi, ali smo sigurni da Selenatori kupuju njenu ranjivost ponovo. 
 
Interesatno je i to da je spot za pesmu izašao na dan objave, ali ekskluzivno na servisu Spotify. To je ujedno i prvi video koji debituje na ovom muzičkom gigantu koji još uvek ne posluje sa Srbijom. 
 
Muzički kritičari su primetili da pesma zvuči kao Regina Spektor u mainstream pop maniru. Mi smo oduševljeni, qu'est-ce que c'est
 
Ostavi
komentar

Povezano