Novosti

10.11.2013.

Premijerno emitovan najnoviji video sastava Public Enemy Public Enemy
foto: Maja Modrinjak
Premijerno emitovan najnoviji video sastava Public Enemy

"Hoover Music"

Novi spot kultnog amričkog hip-hop sastava Public Enenmy za pesmu „Hoover Music“, premijerno je prikazan danas na regionalnom MTV-u.

Pri ekranizaciji ovog spota, Public Enemy su sarađivali sa ekipom iz Slovenije, i ovo im nije prvi put! Kako je Chuck D objasnio, imao je veoma pozitivno iskustvo kada je 2010. godine sarađivao sa rediteljem Davidom Burkom i ljudima iz Outdoggy Production, i tada su snimili spot za pesmu „Face of Freedom“, koja je urađena u saradnji sa pevačicom i reperkom Tijanom Bass. Upravo je ona bila ta koja ih je pozvala, rekavši da Burk ima odličan scenario za njihovu, možda najbolju,pesmu sa najnovijeg albuma – i tako je došlo do ekranizacije „Hoover Music“-a!

Spot je snimljen u Beogradu, u Muzeju vazduhoplovstva i na nekoliko lokacija na Ušću, i kao što smo rekli, režiju potpisuje David Burk, dok su za produkciju bile zadužene Maja Jamšek i Tijana Bass, a snimatelj je bila Maja Modrinjak.

Spot još uvek nije „okačen“ na YouTube pa ga možete videti ako pomno budete pratili program regionalnog MTV kanala. Vredi da se potrudite, momci su sjajni i verujemo da su vam nedostajali jer nama BAŠ jesu!

Ostavi
komentar