Novosti

18.06.2018.

Povratnički spot za All Saints je čist zagrljaj
foto: Youtube screenshot
Povratnički spot za All Saints je čist zagrljaj

Taman za ovaj tmuran ponedeljak

All Saints je grupa formirana 1993. godine u Londonu. Nakon problematičnog početka, te priključivanja sestara Appleton, pronašle su uspeh tri godine kasnije. 
 
Da nisu bile u eri Spice Girls, verovatno bi njihovo ime danas imalo jači efekat. Ipak, nesporan je njihov komercijalni uspeh - album iz 1997. godine je treći najbolje prodavani album ženske grupe u Velikoj Britaniji, dok je od pesme Never Ever uspešnija samo Wannabe.
 
Sledeći album za kratko vreme je dostigao platinasti status, a Pure Shores i Black Coffee uživaju status klasika i singlovi su hvaljeni i od strane kritike. Ipak, nesuglasice u grupi dovode do raskida koji je trajao nekoliko godina. 
 
Izbacile su Studio 1 za Parlaphone 2006te, ali je loše prošao, pa su odmarale čitavu deceniju do objave albuma Red Flag
 
Turbulentna karijera ovog benda dovela je do toga da mnogi ne znaju za njih, iako izvođači kao što su Jessy Lanza, MO ili Charli XCX stalno pričaju koliko su na njih uticali. Neretko se na njih osvrće i modna industrija. 
 
All Saints prodale su prekob 12 miliona ploča! One su najbolje od ženskog popa, a aktuelni singl Love Lasts Forever je svakako toga argument. Spot za njega je pun ljubavi, pa se nadamo da će vam osigurati lepu celu radnu nedelju pred nama! 
 
Ostavi
komentar